lördag 1 december 2012

McDonalds-premiär

Att planera för lunch när man är ute och flänger är ju inte det enklaste.
Idag var en sådan dag, det började med sonens simskola kl 12.15 och idag så funkade det inte att äta lunch innan vi stack. Efter simningen skulle vi finna något att äta, innan vi skulle gå på bio med en väninna och hennes barn.

Så det blev McDonalds för enkelhetens skull. Jag funderade en stund på vad som skulle kunna funka bäst och valde till sist en dubbel cheeseburgare för 20 kr.... Snacka om att det blir billigt!
Det var ju två skivor tunn hamburgare med lite orange gummiost, och jag plockade bort brödet allt eftersom och åt bara köttet. Det smakar ju inget vidare om man ska vara ärlig, särskilt inte när man ska tugga så omsorgsfullt som man gör nu. 

Tja, jag blev ju mätt i alla fall, och billigt blev det ju. Men det dröjer nog innan jag väljer McDonalds igen. Jag tror helt enkelt att jag kommer att välja bort snabbmat helt och hållet i fortsättningen, och det känns inte som någon jätteuppoffring. Möjligen kan man äta falafel, det är ju bara kikärtsbollar (visserligen friterade) och grönsaker. Över huvud taget så äter vi inte snabbmat särskilt ofta, men ibland så räcker ju inte energin eller tiden till något annat.

4 kommentarer:

 1. Skulle det funka med Ceasarsalladen på McD eller blir det för mycket mat? Annars brukar jag ta Chicken Junior. Jag är inte opererad så jag vet ju inte vad som funkar mängdmässigt, men det är mina hetaste McDonaldstips ;)

  SvaraRadera
 2. Chicken Junior brukar funka bra för mig på McDonalds eller kanske en Grilled Chicken Caesarsallad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ceasarsallad skulle nog kunna funka snart. Nu under mjukmatsperioden så undviker jag råa grönsaker, men från o med nästa vecka så är det fritt fram :)! Chicken Junior är ju också ett bra alternativ.

   Radera
 3. Det skulle nog kunna funka med Ceasarsalladen. Nu under mjukmatsperioden så undviker jag råa grönsaker men från o med nästa vecka så är det fritt fram :)!

  SvaraRadera