tisdag 18 december 2012

Ynk och ont.

Usch, idag har varit en skitjobbig dag rent ut sagt (ni får ursäkta att det blir två gnällinlägg på raken!)

Innan operationen hade jag ofta besvär av värk i bröstet. I början blev jag livrädd för det, har till och med åkt in på akuten i tron att det var hjärtbesvär... vilket det inte var, som tur är. Så småningom trodde en läkare på vårdcentralen att det kanske var Tietzes syndrom vilket kan förväxlas med hjärtbesvär men som är ofarligt, om än besvärligt. Dessutom drabbades jag ofta av magkatarr, och hade jag riktig otur så kunde de här två tillstånden uppträda samtidigt....

För ett par dagar sedan satt jag och maken och pratade om hur jag mådde och vilka skillnader jag märkte, förutom viktminskningen. Jag sade då nöjt till honom att jag inte hade ont längre, i bröstet eller magen. Man borde veta bättre.... Inatt vaknade jag vid kl 4 med samma gamla onda, och det kändes rejält. Jag fick gå upp och ta Alvedon + Omeprazol. Sedan dröjde det ett bra tag innan jag kunde somna. På morgonen kände jag mig superrisig, och efter tre timmar på jobbet fick jag ett djävulskt migränanfall.

Då gav jag upp och åkte hem. Gick och lade mig och sov i tre timmar. Migränen fanns kvar och har hållit på hela dagen och kvällen, men nu har jag hoppat i säng för kvällen och ska försöka sova bort det.

Hoppas morgondagen blir bättre, då ska jag på 6-veckorsåterbesök på Aleris. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du mår bättre och att återbesöket gick bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mår mycket bättre! Återbesöket gick som en dans :)!

      Radera