måndag 28 januari 2013

Sjukstuga

Idag är det Vab av en liten sjukling som gäller. Sonen har dragit på sig en kraftig förkylning, och jag hade faktiskt inga större invändningar mot att stanna hemma med honom.... Men imorgon är der makens tur!

Jag har faktiskt funderat på att jag varit så förskonad från infektioner den här vintern. Förra vintern var extrem, jag tror att jag sammanlagt åt tre penicillinkurer och var sjuk i stort sett från sista halvan av november till och med slutet av februari. Och i år: ingenting! Det KAN ju för all del vara en tillfällighet, men jag kan inte låta bli att sätta det i samband med operationen. Kanske beror det på att mitt allmäntillstånd är bättre, med 23 kilo mindre att släpa på, och att mitt immunförsvar och min motståndskraft är förbättrad. Eller kanske beror de på alla dessa vitaminer jag petar i mig? Eller kanske är det en kombination av allt...

 Jag inser ju nu att jag förmodligen har jinxat detta genom att skriva om det. Vi får se om min goda hälsa håller i sig, eller om sonen delar med sig av sin förkylning.

1 kommentar:

  1. Jag tror på förbättrat immunförsvar :9 Håller tummarna!

    SvaraRadera