torsdag 23 maj 2013

Amsterdam!

På lördag drar jag till Amsterdam tillsammans med tre goa kollegor. Vi vann en intern medarbetartävling som utlystes i samband med en omorganisationsprocess, där vi medarbetare fick vara involverade och prata organisation och värdegrund. Själva processen var väldigt givande men även jobbig, eftersom omorganisationen innebär hopslagningen av två enheter med vitt skilda organisationskulturer... Men nu börjar omorganisationen falla på plats och folk börjar hitta sina nya roller.

Åter till vår vinst! Vi vann andra pris. 2 000 kr per person att använda till något studiebesök (formen för studiebesöket var ganska fria). Vi valde att lägga till lite pengar själva, och åka till Amsterdam och stanna två nätter. Det ska bli SÅ kul! Vi ska bo centralt på ett mellanprishotell (delad toa i korridoren, men det är OK).

Det jag ser fram emot mest är en slags upprättelse... Sist jag flög, förra sommaren, så var det ett bottenmärke i förödmjukelse: flygstolsbältet räckte inte runt mig, för första gången, så jag fick be flygvärdinnan om ett förlängningsbälte... Fy, vilken skam och självförakt jag kände! Jag glömmer det aldrig.

Nu tror jag att det kommer att kännas helt annorlunda, 32 kg lättare!
Så här ser hotellet ut, ganska najs va?

2 kommentarer:

  1. Amsterdam är en grymt rolig stad, har själv bott på det där hotellet!

    SvaraRadera